لیست مطالب
نمایش 1 - 1 از 1 نتیجه

تیم متخصص


«دل‌آرام»

در دانشگاه شهید بهشتی، توسط یکی از دانشجویان دکتری روانشناسی بالینی و  تحت نظارت تیم متخصصان این دانشگاه طراحی شده است. این برنامه به صورت آنلاین و تعاملی برای اضطراب اجتماعی نوجوانان با همراهی یکی از والدین آنها قابل استفاده است.

 

پژوهشگر و مجری طرح

نرگس اسفندیاری

 

نرگس اسفندیاری، دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی در دانشگاه شهید بهشتی است. حیطه پژوهشی او نوجوان، اضطراب اجتماعی و فضای مجازی است. او در سال ۹۱ یک دوره آموزشی کوتاه مدت در رشته مددکاری اجتماعی در دانشگاه کارولینای جنوبی آمریکا گذراند و در سال ۹۷ به دعوت یکی از پژوهشگران حوزه درمان آنلاین به کشور سوئد رفت و از یک مرکز پژوهشی کودکان و نوجوانان در شهر استکهلم وابسته به دانشگاه کارولینسکا بازدیدی انجام داد. او در این پژوهشکده یک دوره آموزشی در زمینه درمان‌های آنلاین مبتنی بر رویکرد شناختی-رفتاری (CBT)  گذراند، این آموزش تحت نظر اساتید و محققانی بود که این سبک نوین درمانی را برای طیف وسیعی از اختلالات روانی طراحی و اجرا کرده‌ بودند.

 

 دکتر محمدعلی مظاهری

 

دکتر محمدعلی مظاهری، عضو هیئت علمی، استاد تمام گروه روانشناسی بالینی و سلامت و رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است. او دکترای تخصصی خود را در رشته روانشناسی بالینی کودک و نوجوان از دانشگاه لندن انگلیس در سال ۷۶ اخذ کرده است. همچنین عضو هیئت موسس و رئیس انجمن روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ایران از سال ۸۶ می‌باشد و بیش از ۹۰ مقاله در مجلات علمی-پژوهشی داخلی و خارجی دارد.

 

دکتر وحید صادقی فیروزآبادی

 

دکتر وحید صادقی فیروزآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و استادیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است. او دارای دکترای تخصصی روانشناسی سلامت از دانشگاه تهران، رئیس مجموعه آزمایشگاه‌های روانشناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و ریاست مجموعه مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهید بهشتی است. او همچنین ریاست مرکز خدمات روانشناسی فردای روشن را بر عهده دارد.

 

دکتر سعید اکبری زردخانه

 

دکتر سعید اکبری زردخانه، عضو هیئت علمی و استادیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در گروه روانشناسی کاربردی است. او دکترای خود را در رشته سنجش و اندازه گیری اخذ کرده است. او از سال ۸۰ فعالیت خود را در زمینه ارزیابی بالینی و صنعتی آغاز کرد. ایشان در کارنامه پژوهشی خود اجرای بیش از ۵۰ طرح و نگارش ۱۲۰ مقاله داخلی و بین المللی را دارد. در حال حاضر نیز مسئول غربال‌گری پروژه ملی نظام مراقبتهای اجتماعی دانش آموزان و  همچنین نظام استعدادیابی همگانی دانش آموزان کشور است.

 

 

دکتر مونا چراغی

 

دکتر مونا چراغی، دارای مدرک دکتری در روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی و استادیار گروه مشاوره در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است. او سرپرست مرکز مشاوره شماره ۲ دانشگاه واقع در بلوار کشاورز است. او در زمینه درمانهای شناختی رفتاری، طرحواره درمانی و زوج درمانی متمرکز بر هیجان آموزش دیده و به افراد و زوجها خدمات درمانی ارایه می دهد. وی تحقیقات متعددی در زمینه روابط خانوادگی و درمانهای حساس به فرهنگ منتشر کرده است. او همچنین کارشناس برنامه‌های صدا و سیما، مثل برنامه "حال خوب" در شبکه سلامت، برنامه "عصر خانواده" و «در انتهای الوند» در شبکه دو سیما و برنامه های رادیویی بوده است.